TumpeLo

Olen hyvä neuvomaan toisia heidän ongelmissaan. Etenkin jälkikäteen. Olen elementissäni kun toiset mokaavat ja pääsen ensimmäisenä huomauttamaan asiasta. Nyt olen hankkinut oman elämän! Ja tässä kerron, kuinka sen käytän.

perjantaina, joulukuuta 03, 2004

Facelift

Keski-ikäistynyt blogini on kriisinsä keskellä käynyt nyt niin muodikkaassa kasvojenkohotuksessa. Toimenpide suoritettiin lyhyen laivamatkan päässä Suomen etelärannikolta ja siksi emme välttyneet pieniltä komplikaatioilta. Univaikeuksien ja turvotuksen lisäksi huolimaton kirurgi aiheutti vanhojen postien täydellisen katoamisen, vaikka niiden tuomaa persoonallista vivahdetta nimenomaan halusimme vaalia. Pahoittelemme syvästi kaikkien rohkaisevien kommenttien menetystä ja otimme vastaan klinikan tarjoaman lohdutusrasvaimun.

Sidosten alta paljastuu sama vanha rouva kuin aiemminkin, hiukan aktiivisemmalla otteella tosin. Varastettuna ideana kertoilen luku- ja kuuntelutottumuksistani. Pian tekin tiedätte, mitkä kaikki kolme levyä omistan... Niksillä koetan helpottaa arjen tilanteista selviämistä, se onkin muuten ainoa paikka missä käytän sukkahousuja. Ja mahdollista tulevaa blogilistan suursiivousta peläten nappasin muutaman asiallisen tuotoksen turvaan, että jatkossakin osuisin heidän sivuilleen.

Joululinkeistä ei sitten kannata välittää. Ne ovat vain siedätyshoitoa omaan joulusietämättömyyteeni.

3 Comments:

 • At 7:13 ip., Blogger Marimba said…

  Jostain kommentistasi muualla eksyin sivuillesi ja luin varmaankin puolet merkinnöistäsi. Erityisesti Ihan tavallinen päivä -merkinnät hirnahdututtivat. Ne toivat suhteellisuudentajua naurettavan pikkujutun kanssa painivalle. Tsemppiä ja jaksamista sinulle!

   
 • At 4:22 ap., Blogger mari said…

  Ihanan tavallista!
  - Mut elämä on.

   
 • At 11:22 ip., Anonymous about Facelift said…

  Hey this blog is not about Facelift alternatives

  I have been doing hours of research on "Face-Lift" and it brought me to your blog on this post. Anyways, mari I was reading your blog and I think it is really cool. It’s really a pleasure reading your posts! Keep up the great work.

  Keep blogging away :-)

   

Lähetä kommentti

<< Home

Paras merkintä