TumpeLo

Olen hyvä neuvomaan toisia heidän ongelmissaan. Etenkin jälkikäteen. Olen elementissäni kun toiset mokaavat ja pääsen ensimmäisenä huomauttamaan asiasta. Nyt olen hankkinut oman elämän! Ja tässä kerron, kuinka sen käytän.

tiistaina, joulukuuta 21, 2004

Kinkku on löytänyt uuden kodin.

Työpaikan sähköisellä ilmoitustaululla on eräskin gerbiili ja kollikissa vaihtanut omistajaa, mutta tämä on ensimmäinen allergiaperheeseen osunut Kinkku.

"Luomupossunpotkaa. Myydään 10kg:n täysin valmis kinkku. Vähän maistettu,allergian takia. Hp.300 euroa. Hyvää Joulua."

Vain tuntia myöhemmin oli viestiketjuun ilmestynyt iloinen sanoma, vähän haukattu sian takapuoli oli vaihtanut omistajaa. Ja halvalla. Toivottavasti uudessa perheesä ei kohdata pitovaikeuksia.

"Kinkku on löytänyt uuden kodin. Kiitos kaikille Ja Hauskaa Joulua."

Samalla palstalla on myynnissä myös mm. Fort.Sierra-87, vauvan kosteussuoja, pun.vihr.valk. ruud. kappa ja pun.sin.valk. sivuverh. ja erill. joulupöytäl., paahtoleipäteline kahdeksalle viipaleelle, teräksinen koiran kiristyspanta, DVD-leffoja (eivät toimi Suomessa myytävissä soittimissa), hyvä takaluukku ja etuvalo sekä Jerry Gotton-vuosikertoja. Vielä ehtii pukinkonttiin.


1 Comments:

  • At 10:07 ap., Anonymous Anonyymi said…

    Hesus, että luomu on kallista! En ikinä maksaisi kinkusta 30 euroa kilolta, vaikka olisi kuinka onnellisen ja luomun elikon perää ja täysin valmista lihaa. Mutta minä nyt en tietysti olekaan ollenkaan eko ja vihreä, köyhä vaan.

     

Lähetä kommentti

<< Home

Paras merkintä