TumpeLo

Olen hyvä neuvomaan toisia heidän ongelmissaan. Etenkin jälkikäteen. Olen elementissäni kun toiset mokaavat ja pääsen ensimmäisenä huomauttamaan asiasta. Nyt olen hankkinut oman elämän! Ja tässä kerron, kuinka sen käytän.

maanantaina, joulukuuta 27, 2004

Tänään voi...

… käydä vaihtamassa partakoneen lahjakorttiin. Mies teki erittäin selväksi, että lahja oli epäonnistunut ja todennäköisesti vielä niin halpakin, ettei vaihdossa mitään mieleistään saisi. Ei ollut halpa, mutta lisään lahjakorttiin vielä muutaman kympin. Ei syödä ennen seuraavaa palkkapäivää.
… käydä tallettamassa satanen pankkiin. Mies heitti sen syliini ja käski ostaa vaikka sukkia. Onhan niistä osa reikäisiä. Muita lahjoja ei sitten tullutkaan. Ei vain oikein shoppailuta.
… soittaa vanhemmille ja kiittää lahjoista. Lapset tykkäsivät peleistä ja vaatteet olivat heille juuri sopivan kokoisia. Mies tölvi noista paketeista koko joulun.
… olla soittamatta appivanhemmille ja kiittää lahjasta. Miehen mielestä Tiimarin värityskirja puoliksi molemmille oli tosi OK.
… heittää jouluruuat roskikseen. Paistamansa kinkun ja ostamansa kalan lisäksi mies söi kaksi perunaa. Ei halunnut riskeerata jouluaan minun kokkaamilla ruuilla. Niitä sitten jäi vähän yli.
… heittää tyhjät suklaarasiat roskikseen. Mies rouskutteli takahampaillaan eräänkin konvehdin sohvalla maaten. Me muut sotkupellet saimme yhden rasian keittiönpöydän ääressä syötäväksi.
… kaivaa kaapin perukoilta sinne jo ennen joulua jemmatut suklaat ja marmeladit. Tänään juhlitaan lasten kanssa!
… pestä rasvatahran eteisen seinästä. Kaksipäiväinen kuittailu huonosti tehdystä joulusiivouksesta meni perille.
… kuiskutella kuuselle, että älä välitä. Se on kuullut koko joulun olevansa yhtä ruma kuin koristelijansakin.
… hengittää ja huutaa ääneen ilman että sohvalta kuuluu: "Turpa kiinni, jouluna on saatava levätä!"
… etsiä jonkun aikuisen, jolle voi PUHUA.
… olla onnellinen, että kaikki on nyt ohi. Olinkin unohtanut, kuinka ahdistavia pyhien vietot perheessämme ovat. Pääsiäiseksi ilmoittaudun Autoliiton tiepäivystäjäksi ja ensi jouluksi varaan matkan Kanarialle. Heti tänään!

5 Comments:

 • At 12:24 ap., Blogger Eowyn said…

  Tekisipä melkein mieleni toivottaa, että tuokoon pukki sinulle ensi vuonna paremman miehen...

   
 • At 12:31 ap., Anonymous Anonyymi said…

  Huh huh!

  Melkein tekisi mieli sanoa, että kirjoitin lähes tuosta. Mutta en sano.
  http://justsopivasti.addikti.com

   
 • At 6:40 ap., Blogger mari said…

  Eowynin kommentti sai minut hymyilemään. Ensimmäisen kerran moneen päivään! Mutta jos niin kävisi, mistä minä sitten kirjoittaisin teille????

   
 • At 3:07 ip., Blogger sofia32v said…

  näin jälkijättöisesti täytyy sanoa, että toivon sinun miehessäsi olevan jotain todella hyvää, että siedät tuollaista paskaa, ja vielä jouluna... kyllä sinä varmasti parempaakin ansaitset, vai mitä? vaikutat järkevältä ja kivalta tyypiltä.

   
 • At 1:29 ip., Blogger mari said…

  Olen syvästi liikuttunut saamastani kannustuksesta! En tosin osaa vieläkään pitää suhdetamme mitenkään poikkeavana, väärä ystäväpiiri, kenties? Ja tosi on, ettei tällaista pohjamudissa kieriskelyä elämä koko aikaa ole. On parempia vuosia, ja huonompia...

   

Lähetä kommentti

<< Home

Paras merkintä