TumpeLo

Olen hyvä neuvomaan toisia heidän ongelmissaan. Etenkin jälkikäteen. Olen elementissäni kun toiset mokaavat ja pääsen ensimmäisenä huomauttamaan asiasta. Nyt olen hankkinut oman elämän! Ja tässä kerron, kuinka sen käytän.

keskiviikkona, maaliskuuta 30, 2005

Perisoreus infaustus ( aureus)

Koetin olla sortumatta tähän, mutta... mutta... Siis kai te kaikki nyt varmasti huomasitte, kuinka olen päässyt Kuukkeliehdokkaaksi! Tosin vain sen sivuKuukkelin pitkälle ehdokaslistalle ja sinnekkin häntäpäähän, mutta kuitenkin. En olisi vuosi sitten ensimmäisiä haparoivia askeleitani virtuaalimaailmassa ottaessani uskonut.

Parhaan merkinnän kategoriasta suurempia paineita ottamatta voin kertoa, että perheemme ateriointi noudattaa edelleen samoja selkeitä linjoja. Mitä nyt lomamatkalla mies erehtyi syömään katkarapupaistosta kanaruokana ja asian seuraavana päivänä hänelle selvittyä tuli tietenkin äärettömän sairaaksi.

Haluaisin vielä välittää kiitokseni tuolle Suurelle Tuntemattomalle, joka minut on kisaan äänestänyt. Olen vilpittömän hämmentynyt!

4 Comments:

 • At 5:01 ip., Blogger Kaura said…

  Ansiosta oot ehdolla! Hyvä sun blogi! :-)

   
 • At 10:26 ip., Blogger mari said…

  Nöyrä KIITOS! Onneksi Blogistania on täynnä hyviä sparraajia.

   
 • At 10:07 ip., Anonymous Anonyymi said…

  En ole se joka ilmoitti sinut ehdokkaaksi, mutta jos olisin jostain syystä päättänyt käyttää äänioikeuttani, olisin kyllä äänestänyt sinua. Blogilistallani on viisi blogia, joista kolmea fanitan, kahta vaihtelen silloin tällöin. TumpeLo kuuluu ensiksi mainittuun kastiin.

  Onnea ja menestystä, jatka samaan toivottavasti paineettomaan malliin!

  Virpi

   
 • At 9:51 ip., Anonymous Anonyymi said…

  Just want to say what a great blog you got here!
  I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

  Thumbs up, and keep it going!

  Cheers
  Christian, iwspo.net

   

Lähetä kommentti

<< Home

Paras merkintä