TumpeLo

Olen hyvä neuvomaan toisia heidän ongelmissaan. Etenkin jälkikäteen. Olen elementissäni kun toiset mokaavat ja pääsen ensimmäisenä huomauttamaan asiasta. Nyt olen hankkinut oman elämän! Ja tässä kerron, kuinka sen käytän.

maanantaina, huhtikuuta 25, 2005

Jäähyväiset

Se on nyt ohi! Tämä on viimeinen merkintä, jonka tulen kirjoittamaan. Se on reilua, kaikille. En halua päivittää joka toinen viikko kertoakseni, että kiirettä on pitänyt. Jos jotain tekee, on se tehtävä kunnolla. Tästä eteenpäin keskityn työntekoon. Vaiettu tosiasiahan on, että entisessä "suojatyöpaikassani" pystyin käyttämään rajattomasti aikaa itseni ja myös teidän viihdyttämiseen. Se oli ainoa keino pysyä järjissään keskellä haasteetonta tylsyyttä. Uusi työpaikka käänsi uuden sivun elämässäni ja nyt saan tehdä juuri sitä mitä haluan, juuri sitä työtä jossa olen hyvä. Kutistuneen vapaa-aikani pyhitän rakkaille innoittajilleni, omalle perheelleni.

On ikävä lopettaa. Olen saanut vuoden aikana enemmän kuin uskalsin uneksiakaan. Runsaasti lukijoita, Kuukkeli ehdokkuuden, käväisyn Top-100:ssa. Ennen kaikkea olen saanut hienoa palautetta, kannustuksenne on ollut kaikkein arvokkain saavutukseni. Pidemmittä puheitta hyvästi ja kiitos ja pitäkää blogistania vahvana ja vapaana.

On lopetettava, sillä -snif- , nämä rivit olivat rankemmat kirjoittaa kuin uskoinkaan.

6 Comments:

 • At 11:56 ap., Blogger Kaura said…

  Voih. Kaipuu meittiä jäytää. Mutta tervetuloa takaisin, kun taas elämä suo. Onhan aina vaiheita ja vaiheita.

   
 • At 3:18 ip., Anonymous Anonyymi said…

  EEEEEIIIIII!!!!

  Nämä sivut ovat saaneet minut niin useasti hyvälle tuulelle ja nauramaan omille vastoinkäymisillenikin.

  Olet pystynyt kirjoittamaan arjesta niin osuvasti, että pesusienellekin naureskelin vielä illalla kotona kun perhe kävi pesuille. Saatikka sitten maaseudusta, autosta ja lumiukosta. Pystyin sieluni silmin näkemään meidänkin auton etupenkillä lumiukon =).

  Jotenkin samastuin kirjoituksiisi ja tuli olo, että kirjoitit minun elämästäni, mutta et kuitenkaan.

  Kovasti kirjoituksiasi jään kyllä kaipaamaan...snif.

  Kaikkea hyvää toivoo kahden räkänenän äiti (...ja puhelimenkin pyöritin just pesukoneessa...ei ole mun viikko tämä!)

   
 • At 7:30 ip., Anonymous galious said…

  Ikävä kuulla, siis lopettamisestasi. Juttujasi on ollut ilo lukea! Sen sijaan hienoa kuulla, että olet löytänyt mielekkään työn. Onnea matkaan!

   
 • At 7:41 ap., Blogger Stello said…

  Harmi! Tämä on yksi suosikkiblogeistani.. Mutta nauti duunista ja perheestä 8) Jätän TumpeLon kuitenkin blogrolliini, jos vaikka joskus innostuisit taas kirjoittamaan..

   
 • At 1:00 ap., Blogger Ohari said…

  Ihan harmillista, ala mitään.

  Paitsi toivottaa kaikkea hyvää, tietenkin.
  ...ja jos jonain päivänä tuntuu, että aikaa on, niin... :-)

   
 • At 8:50 ap., Blogger voi vitsi said…

  Herrajjumala! Sää luet mun blogia!! Tämä valaa uskoa tulevaisuuteen. Pakko kiristää päivitystahtia jos kerran on lukijakin!

   

Lähetä kommentti

<< Home

Paras merkintä